Strategy

Δημιουργήστε μια επιχείρηση, όχι ένα δικτυακό τόπο.

Η φιλοσοφία μας είναι, “Δημιουργήστε μια επιχείρηση, όχι μια ιστοσελίδα” Μια ιστοσελίδα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι μια επιχείρηση πρώτα από όλα, το web site είναι απλώς το εμπορικό κανάλι διανομής. Ενα αποτελεσματικό ecommerse web site,  ξεκινά με την κατανόηση των στόχων, την αποδοτικότητα και φυσικά τον καθορισμό της στρατηγικής  της επιχείρησης και ολοκληρώνεται με την δημιουργία του δικτυακού τόπου που ανταποκρίνεται σε όλα τα παραπάνω.

Ξεκινήστε με τα 5 Ps:Proper Preparation Prevents Poor Performance (ορθή προετοιμασία, εμποδίζει χαμηλές επιδόσεις)

Δε θα χτίζατε ποτέ ένα σπίτι χωρίς αρχιτέκτονα και σχέδιο και δε πρέπει να δημιουργήσουμε ένα website χωρίς αντίστοιχη προετοιμασία. Αν θέλετε να καταρρεύσει στα σίγουρα το “ηλεκτρονικό” σας σπίτι, δεν έχετε παρά να παρακάμψετε τον κατάλληλο προγραμματισμό και να προχωρήσετε σε διάθεση πόρων σε ενέργειες στα τυφλά.

Η inet έχει βοηθήσει αρκετές επιχειρήσεις, σε όλο το φάσμα της αγοράς, ακολουθώντας  στρατηγική και σωστό σχεδιασμό.

Προσοχή στα παρακάτω

  1. Ασυνεπές branding
  2. Eγκατάλειψη καλαθιού
  3. Κακή χρηστικότητα
  4. Κακή πλοήγηση
  5. Αργές επιδόσεις
  6. Αργή ή προβληματική αναζήτηση στο site
  7. Ανικανότητα να γίνονται αλλαγές άμεσα
  8. Κακή απόδοση με τις μηχανές αναζήτησης

Αποκτήστε πραγματικά οικονομικά οφέλη για την επιχείρησή σας

Τι θα κερδίσετε από την κατάλληλη στρατηγική και σχεδιασμό; Μια επιτυχημένη επιχείρηση ηλεκτρονικού εμπορίου με πραγματικά οικονομικά μεγέθη που περιλαμβάνει:

Προσέλκυση νέων πελατών: Με σωστό σχεδιασμό εξαρχής και την εφαρμογή φιλικών αρχιτετονικών για τις μηχανές αναζήτησης, το web site σας, αποκτά στοχευμένη επισημότητα.

Αύξηση πωλήσεων: Με τον κατάλληλο σχεδιασμό της διαδικασίας πώλησης και τη χρήση της εμπειρίας της inet θα αυξηθεί το ποσοστό μετατροπής επισκέπτης/πώληση

Αύξηση της εμπιστοσύνης των χρηστών (loyalty) Με κατάλληλο σχεδιασμό, δημιουργούνται πιστοί επισκέπτες για το web site σας, που μεταφράζετε σε αύξηση των πωλήσεων

Παρέχοντας ποιοτικό Customer Service και επικοινωνία. Βοηθήστε τους πελάτες σας να επικοινωνούν, να συμμετάσχουν και τελικά να ταυτίζονται με με την επιχείρησή σας μέσα από τα κατάλληλα εργαλεία, communities, online support και παρέχοντάς τους σωστές πληροφορίες για τα προϊόντα σας.

Μείωση των λειτουργικών εξόδων.  Μείωση του κόστους εξυπηρέτησης των πελατών σας, κατευθύνοντάς  τους να χρησιμοποιούν αυτόματες διαδικασίες μέσω στου web site για την επικοινωνία τους .

Προωθήστε το Brand name σας και την εικόνα σας. Σας εξασφαλίζουμε, ότι εμφανίζεστε με τη σωστή εικόνα με σωστό επαγγελματικό στυλ.  Οι προωθητικές μας ενέργειες, προωθούν τα προιόντα σας στο κατάλληλο κοινό, με αποτέλεσμα την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας και των πωλήσεων

Προετοιμασία για μελλοντικές ανάγκες. Με τον σωστό σχεδιασμό και μια σωστά επεκτάσιμη αρχιτεκτονική, το web site σας, μπορεί να ενσωματώσει μελλοντικές απαιτήσεις και λειτουργίες.

Μετρήστε την επιτυχία σας

Πως θα ξέρετε εάν  το web site σας είναι επιτυχημένο και ότι ακολουθεί τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας; Τα κλειδιά για την μέτρηση της επιτυχίας περιλαμβάνουν:

Traffic: Ο αριθμός των επισκεπτών που έρχονται στο web site σας

Stickiness: Τον χρόνο που οι χρήστες καταναλώνουν στο site σας αλλά και τον αριθμό των σελίδων που επισκέπτονται

Conversion: Το ποσοστό των επισκεπτών που γίνονται πελάτες καθώς και ο μέσος όρος παραγγελίας

Customer Retention: Ο αριθμός πελατών που επιστρέφουν στο site καθώς και η συχνότητα των παραγγελιών

Η μεθοδολογία μας

Το σύνθημά μας “ προετοιμαστείτε κατάλληλα και κάντε το μια φορά, ΣΩΣΤΑ” Μια λεπτομερής κατανόηση των επιχειρηματικών σας στόχων από μόνη της δεν είναι αρκετή για να εξασφαλίσει μια άψογη εκτέλεση που έχει αποτελέσματα. Αν και χρειάζεται μόνο ένας μέτριος σχεδιαστής ή προγραμματιστής για να καταστρέψει ένα web site χρειάζεται μια ομάδα με υψηλή εξειδίκευση και επαγγελματισμό για να φέρει εις πέρας ένα έργο ηλεκτρονικού εμπορίου. Η ομάδα αυτή μεταξύ άλλων αποτελείται

Ένα Project Manager

Ένα Ecommerce Business Analyst (για την διεξαγωγή της έρευνας, του στρατηγικού σχεδιασμού, την αξιολόγηση του ανταγωνισμού και τον εντοπισμό των ευκαιριών που οι ανταγωνιστές δεν εκμεταλλεύονται)

Ένα Search Engine Optimization Specialist (για την εξασφάλιση, ότι η αρχιτεκτονική του web site είναι φιλικής προς τις μηχανές αναζήτησης)

Ένα Information Architect

Εναν User-Experience Specialist

Εναν Art Director (για τη δημιουργία του στυλ αλλά και την συγγραφή κατευθύνσεων προς τους designers)

Εναν Developer (για το τεχνικό μέρος του web site)

Ένα ειδικό διασφάλισης ποιότητας

The Ecommerce Requirements Specification Analysis (ERSΑ)

Προσεγγίζουμε το web site σας βήμα βήμα ακολουθώντας μια μεθοδολογία (ERSA) την οποία εξελίσσουμε συνεχώς.

Το ERSA αποτελεί μια σύνοψη των best peactice του κλάδου, καθώς και την εμπειρία μας στο development από το 1998 . Το ERSA είναι ένα ολοκληρωμένα και ευέλικτο εργαλείο.

Θέλετε ένα website, που θα ικανοποιεί τις ανάγκες των πελατών σας και ταυτόχρονα θα αυξήσει τις πωλήσεις σας;

Επικοινωνήστε σήμερα με τη inet.

TOP